PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
Problems With Windows Explorer Vista. Help me! - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-10-2008
Jhutch07 Jhutch07 is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Jhutch07 is on a distinguished road
Default Problems With Windows Explorer Vista. Help me!

Whenever I startup my computer I get message on the desktop saying: C:\WINDOWS\system32\tuvsr.dll missing.

Because of this I cant open any kind of file. so I am assuming there is a problem with Windows Explorer. Whenever I do open a file I lose my taskbar and desktop icons. Please Help!

I have also run spybot and ad-aware 2007 and no viruses were found.

Last edited by Jhutch07; 02-10-2008 at 11:46 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2008
HappyAndyK's Avatar
HappyAndyK HappyAndyK is offline
Member - Class 2
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 86
HappyAndyK is on a distinguished road
Default

tuvsr.dll is malware. Maybe your spybot has deleted it but left the startup/registry key intact. Run a boot-time scan of spybot again. Then run freeware CCleaner to clear residual PC junk and see if it helps.

Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2008
Jhutch07 Jhutch07 is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Jhutch07 is on a distinguished road
Default

I ran spybot again and then I ran CCleaner, but I still can't open files without losing the taskbar and icons. Also my taskbar still flashes periodically.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2008
davehc davehc is offline
Agent - Level 1
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 145
davehc is on a distinguished road
Default

Spybot and, particularly, Ad-aware and Ccleaner, do not have virus dBase's. If you do not have such on your computer, I would suggest downloading one of the free anti virus programs (AVG?) or trying a scan with one of the online virus detectors.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-16-2008
Jhutch07 Jhutch07 is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Jhutch07 is on a distinguished road
Default

I used AVG and my problem is fixed! Thanks guys!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Vista--Windows Explorer constantly crashing myesq Vista Hardware Forum 0 11-03-2011 03:05 AM
Windows Vista Explorer keeps on freezing! bicky40948 Vista Help Forum 2 11-01-2008 06:37 AM
Windows Explorer has stopped working, Windows explorer is restarting..desktop reloads Searious Vista Help Forum 1 10-17-2008 08:00 PM
Windows Vista and ATI problems!?!?! topgunn Vista Video 1 05-05-2007 01:07 PM
Windows Vista and ATI problems!?!?! topgunn Vista Game Forum 0 05-05-2007 11:55 AM