PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
Internet Explorer does not work - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-07-2008
dreamerdee dreamerdee is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
dreamerdee is on a distinguished road
Default Internet Explorer does not work

Hello,

I was wondering if you guys could help me. Whenever I open up Internet Explorer I get an error message saying "Internet Explorer cannot display the webpage". IE used to work fine until I uninstalled a trial version of Norton that had expired. I know there's nothing wrong with my internet connection because I'm online 24/7 and Mozilla Firefox works fine.

I've tried using Winsockfix and LSPfix but I always get error messages. I've also tried the "netsh winsock reset" thing but IE still doesn't work.

Any help is greatly appreciated!!

Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2008
skyedemon skyedemon is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
skyedemon is on a distinguished road
Default

Firefox is a really good browser, you could try it
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2008
davehc davehc is offline
Agent - Level 1
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 145
davehc is on a distinguished road
Default

Try this: these steps:
1.
Start Internet Explorer.
2.
On the Tools menu, click Delete Browsing History.
3.
Next to Temporary Internet Files, click Delete files, and then click OK.
4.
Next to History, click Delete history, and then click OK.
5.
Next to Form data, click Delete forms, and then click OK.

If there is no change, try the IE (No Add-Ons)
Start, _All Programs, _ Accessories, _ System Tools, and then click Internet Explorer (No Add-ons).

If this works, rather than the first suggestion, then have a look at the add-ons, one by one.
1. Click Tools, and then click Internet Options.
2. Click the Programs tab, and then click Manage add-ons.
3. Click an add-on in the Name list, and then click Disable.
4.
Repeat step 3 until you identify the add-on that is causing the issue.

P.S.- Skyedemon. He did say that Firefox works.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-10-2008
HappyAndyK's Avatar
HappyAndyK HappyAndyK is offline
Member - Class 2
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 86
HappyAndyK is on a distinguished road
Default

Looks like uninstalling Norton has corrupted your DNS. Troubleshooting : If You Are Unable To Open Website/s. should help you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer 8 Tyree22 General Vista Discussion 2 04-25-2009 06:16 AM
Internet Explorer 8 Cleitus General Vista Discussion 9 01-20-2009 09:59 AM
Internet Explorer 8 anyone? cyclic General Vista Discussion 0 10-12-2008 08:16 AM
Help with internet explorer please! bergababy Vista Networking Forum 1 11-30-2007 07:31 AM
Internet Explorer is gone help ginny Vista Help Forum 2 09-10-2007 02:51 PM