Go Back   Vista Help Forum » Windows XP » General XP Dicussion
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-25-2011
chanveil chanveil is offline
Member - Class 3
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 129
chanveil is on a distinguished road
Default No longer playing sound

I have a windows XP ... bought it in 2004. Never had a problem with sound before. Now it won't play sound. I thought my speakers were wired incorrectly when we got into our new home ... but my headsets won't work off my USB ports, either. Checked all the settings in control panel. All fine. It says the sound card is in there and working properly. It's an SB Audigy Audio B400. Now when I do a hardware check for my headsets ... it shows it can record and playback audio. But I can't hear a thing online .. and my computer won't play system sounds. Can't find anything on it on the Creative website. I am at a loss and I need to have audio for work.

Please help if you can. Thanks.

Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playing DVDs _ multimedia Group hiphil Multimedia & Graphics 1 05-10-2009 07:53 AM
Playing DVDs hiphil Vista Help Forum 0 01-05-2009 03:34 PM
cood11b1 error when playing albums no DRM thethorgy Vista Audio 0 04-08-2008 11:18 PM
All programs stopped playing music srdjanSurvive Vista Audio 1 10-28-2007 11:57 AM
playing WAV files in Browser nick rossi Vista Audio 0 04-02-2007 08:47 AM