Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-01-2010
navjas73 navjas73 is offline
neophyte
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
navjas73 is on a distinguished road
Default Network Problem

Yesterday I suddenly was unable to connect to the internet on my computer. I'm using an ethernet cable hooked up directly from my router, and I'm sure that I'm having a computer problem and not a router problem. I don't remember changing any network settings, but I'm now getting the error "The network adapter hamachi does not have a valid ip configuration." I've restarted my computer a couple times, tried disabling the firewall, reset the network adapter, reset my modem/router, disabled and enabled the connection, but nothing seems to work. My computer does say it has a local connection to "network 3" but not to the Internet. The diagnostic tool tells me that its either a problem with my router, or that I should plug a cable into the network adapter "Local are connection." Any suggestions?
Please tell me if you need any more information.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Unidentified network' problem sugarbear85 Vista Networking Forum 0 12-12-2011 01:52 PM
Annoying possible network problem Perry75K Vista Help Forum 0 04-30-2009 02:20 AM
Network problem Cubeclub Vista Networking Forum 1 05-07-2008 12:34 PM
Network Problem jbohms Vista Networking Forum 0 11-10-2007 01:18 PM
weird network problem..... t166err Vista Networking Forum 0 10-30-2007 03:32 PM