PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
Missing volume labels - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-01-2009
Tinkerbell Tinkerbell is offline
Level 1 Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 16
Tinkerbell is on a distinguished road
Default Missing volume labels

Hey there,



I am running Vista/sp1. The other day I noticed all my volume labels had disappeared when I viewed all the removable drives and hard drives in 'my computer'. I change the view from Large Icons to 'Tiles' which then displayed the labels. Labels will only show in list, details or tiles view. But of course I am not satisfied with having to change the view to get the labels to display so any help with this will be much appreciated.

Thanks guys.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Volume Mixer Alucon Vista Help Forum 0 03-19-2010 09:25 PM
help with volume stephan Vista Help Forum 0 12-09-2009 04:43 AM
Vista volume drops to 0 csayed Vista A/V Forum 1 06-27-2009 05:17 PM
Volume Pop Up Problem JCHUCKK Vista Help Forum 0 06-04-2009 03:45 PM
Icons labels and menu items disappeared magicwand Vista Aero 1 10-12-2008 05:27 AM