PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
Aministrative User Lost Priveliges - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Features Forum » Vista UAC
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-13-2008
YesManJunior YesManJunior is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
YesManJunior is on a distinguished road
Exclamation Administrative User Lost Priveliges

Hello, all. I got a HP Pavilion dv9000 about a year ago, and has been fine for me until a few months ago. You know how there is a rule enforced by the computer that there has to be at least one administrative user available at all times? As in, there is always an admin.



Well, 2 or 3 months ago, I put parental controls on my only user by making that user standard, creating another user, giving it admin privileges, and naming it admin. It worked fine, but the next day, I went on to find that the user admin had turned to a standard user. This left my computer empty of administrators, blocking my computer from doing many vital things, such as install and uninstall programs. When ever I attempt such things, it asks for an administative passrd, but does not provide a field to type. This gets me very frustrated.

I'm sure there is a cmd prompt command for this sort of thing, and it would really help me out if someone could give me a hint. Thank you so much

Last edited by YesManJunior; 02-14-2008 at 05:52 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-29-2008
cpearson's Avatar
cpearson cpearson is offline
Agent - Level 3
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 281
cpearson is on a distinguished road
Default

That is very strange. What progress have you make since posting this thread?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost sounds chanveil Vista A/V Forum 0 01-20-2011 03:35 AM
Lost all my profile settings frito Vista Help Forum 3 07-05-2010 08:10 PM
The User Profile Service failed the logon. User Profile cannot be loaded Th3KaNgSt3R Vista Help Forum 0 08-28-2009 07:50 PM
LOsT files...PLEASE HELP!! mrsmiz Vista Hardware Forum 5 12-11-2007 12:17 AM
Lost my Drives Warwk Vista Help Forum 1 11-22-2007 01:48 PM