PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
8GB RAM not showing up in system properties. - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows XP » General XP Dicussion
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-13-2011
myesq
Guest
 
Posts: n/a
Default 8GB RAM not showing up in system properties.

The issue im having is i just bought 8GB (2x4) sticks of DDR2 800mhz PC6400 and i've installed them and it comes up in the motherboard BIOS as 2gb in each slot and a total of 8192MB. Now the issue is that when i right click My Computer - Properties it only shows that i have 3.25GB but when i go into system information it says i have Total Physical Memory of 8,192.00 MB. I go to this website that i use to see if my PC can handle the games or not and its saying i have exactly the same amount of ram i had before i put the 8Gb in saying 3.25gb. I have Windows XP 32 bit SP 3. I did a diagnostic from the motherboard and the RAM passed the test so and its showing it some places but some not. anyone got any tips? Thank you in advance.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse properties will not let me sleeep myesq Vista Hardware Forum 0 06-29-2011 11:56 PM
8 gig ram installed, only 3.44 showing up on 64 bit system web design uk Vista Hardware Forum 5 06-26-2009 07:41 AM
8 gig ram installed, only 3.44 showing up on 64 bit system web design uk Vista Hardware Forum 0 06-24-2009 02:35 PM
8 gig ram installed, only 3.44 showing up on 64 bit system!?!? web design uk Vista Hardware Forum 0 06-24-2009 02:35 PM
virus targeting msconfig, taskmanager, and disabling system protection properties. Griff Vista Malware Forum 5 08-06-2008 03:16 AM