Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Game Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-11-2007
Kahles77 Kahles77 is offline
neophyte
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Kahles77 is on a distinguished road
Default copy a game from one vista machine to another

I have tried recently to copy a game from one vista machine to another. it's not what it sounds like, my wife and Both have World of Warcraft accounts, and her computer from time to time gets a corrupt world of warcraft file. we tried a system restore, and it would not fix the problem. I figured it would be simple to just copy and paste my Wow folder over to her machine, and then I would not need to do the full hour long install, along with the updates and everything. but when ever I would copy the folder over, there was an error when trying to play the game. I know with windows XP this was doable. since then I deleted the game, totally reinstalled it, and patched it. but just in case this happens again, I would like to know if microsoft has changed something with vista to prevent me from doing this? or am i not copying all the files over.

Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2007
uhaligani uhaligani is offline
Agent - Level 3
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 296
uhaligani is on a distinguished road
Default

Vista has several new paths to run programs. I don't think there is any way you could copy something over, directly, from XP. Have you tried the "Migrating Wizard" though? That might work, but I have no personal experience from using it.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-12-2007
Kahles77 Kahles77 is offline
neophyte
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Kahles77 is on a distinguished road
Default

i was not trying to copy from xp to vista, was trying to copy from vista machine to a vista machine. I would have thought that it would have worked similar to an xp to an xp machine, where you can copy the game folder over, and that is all you need to do. I know i had done this on xp to save time (when we both had XP systems), but i made the big mistake of getting vista for both of our systems when i upgraded them. I was curious if this was doable or not. and how dificult it is. i know that some games have multiple places in vista that it stores files. but did not think that World of Warcraft was one of those. I will have to check it out and see if i missed something when i was copying it over.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Download On New Vista Machine... Elliot Vista Help Forum 1 10-20-2008 06:34 AM
Two versions of vista running on the same machine norbiton Vista Installation Forum 1 08-12-2008 05:00 PM
Unable to access shares on my Vista machine. swatpup32 Vista Networking Forum 3 03-26-2008 08:47 PM
New Vista machine Davidtxs Vista Networking Forum 2 10-09-2007 11:00 AM
Vista Game Folder Austin Vista Game Forum 2 03-07-2007 07:03 PM