Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-28-2010
gunngarothar gunngarothar is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
gunngarothar is on a distinguished road
Default Unable to download anything!

Here's the background:
1. My computer running Vista got a virus (av.exe "Windows Defender 2010")
2. I ran AVG, and quarantined the files.
3. When I restarted, I could only open one window of Firefox at a time, so I used system restore to go to an earlier date.
4. Now, I couldn't run a single program without first giving an administrative okay (user account control)
5. I system restored to the earliest date.



Current status:
Everything is running fine except:
1. When Firefox downloads a picture, the picture initially displays as a thumbnail, but then has 0 bytes, and when I try and open it, it says it is an "empty file"
2. I can download pictures in IE, but cannot download any programs (like the new Firefox or anything else. It will download, and when I click "run," it doesn't do anything.
3. With the exception of pictures in IE, I cannot download ANYTHING. When I click on a file and choose "save as", it will start to download and complete, but there will be no file there. If I choose "run," it will download the file but do nothing.
Thank you in advance

Last edited by gunngarothar; 03-01-2010 at 01:26 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2010
gunngarothar gunngarothar is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
gunngarothar is on a distinguished road
Default Fixed

I figured out what the problem is (and fixed it) - and want to post it in case anyone else gets the same problem.

I updated to AVG free 9.0, and then did a system restore. When it restarted, the computer was looking for the former AVG 8.5, and made it impossible to download anything.

http://forums.avg.com/ww-en/avg-free...=show&id=24401
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to bridge connections Skraaj Vista Networking Forum 0 10-16-2011 01:03 PM
unable to do a checkdisk nfeuoqhu General Vista Discussion 0 07-07-2011 03:50 AM
unable to use buttons sherriebomb Vista Help Forum 0 12-25-2010 04:48 PM
Unable to run programs stanma Vista Help Forum 0 06-10-2008 06:37 PM
Unable to print from web rogerdgreen Vista Help Forum 2 02-07-2008 12:06 PM