Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-20-2012
joshrs joshrs is offline
neophyte
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
joshrs is on a distinguished road
Default no sound!!!

hi guys im stuck with this.
when I recorded a video using hypercam3 I tried to view it with windows media player it said i needed to update my 'high definition audio device' and my 'sigmaTel high definition audio CODEC' and ever since my sound hasn't been working in iTunes YouTube or anything else i cannot system recover as system protection was turned off until to day. its driving me bonkers and i have tried updating all of the audio files and nothing helps PLEASE HELP!!!!
thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2012
ronjechalke ronjechalke is offline
neophyte
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
ronjechalke is on a distinguished road
Default

I suggest better you skip using windows vista to any other advanced version like windows 7 or the latest windows 8. Because Microsoft going to end the product supoort for Windows Vista. Its better for you keep safe your system against internet threats.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problems chanveil Vista A/V Forum 0 06-03-2011 02:43 AM
This may sound impossible... stuckperson Vista Help Forum 3 01-14-2009 06:10 AM
sound Lois1022 Vista Audio 2 01-03-2009 05:41 PM
More and more sound problems. Sinister Paranoia Vista Hardware Forum 1 12-15-2008 04:59 PM
Help with Sound Driver Moderate Vista Hardware Forum 4 12-14-2008 08:27 AM