PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
No Audio Device installed! - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista A/V Forum » Vista Audio
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-04-2011
JoJotheJetPlane63 JoJotheJetPlane63 is offline
neophyte
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
JoJotheJetPlane63 is on a distinguished road
Exclamation No Audio Device installed!

I recently purchased a new hard drive for my computer, still not sure what kind of computer it is (its refurbished so it just says cooler master on the outside) but I am thinking maybe Intel or gateway? well anyway I got the new hardrive and installed XP on it to begin with and downloaded an audio driver from Realtek. due to the fact that I had no way to activate that version I bought a new OS: Windows vista Ultimate. after downloading I realized down in the corner there was a white X in a red Circle over my Speaker icon, so I rolled over it and saw that it said "no audio device installed" since this was not the first time I had seen this on my computer (I already dealt with this on the first hard-drive) I knew just what to do. I went to the Intel site and installed the IDT drivers the website recommended. But upon restarting my computer the X was STILL there! so I looked online to fix it going through countless threads and sites and running a few programs to see what was wrong but all of them came back saying my audio was working properly! now a few weeks later I am lost and can think of nothing else PLEASE help! I want to listen to my music, and talk to my boyfriend!

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB Audio device missing Asmodias Vista Audio 0 04-02-2012 01:07 AM
Vista Audio drivers installed but only some programs play sound anonfigment Vista Audio 0 12-17-2009 06:46 PM
No audio device installed? sunlightz Vista Audio 0 11-06-2009 06:17 AM
no audio output device tomnorwood Vista Hardware Forum 1 11-18-2007 12:04 PM
Audio Device Not Recognized redandwhite19 Vista Audio 0 04-12-2007 01:09 AM