PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
installation problem? - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Hardware Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-12-2013
kristyg kristyg is offline
neophyte
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
kristyg is on a distinguished road
Default installation problem?

I have installed turbotax 2012 on my window vista home computer. The icon shows up on my desktop, but when I click on the icon, I am getting a window (I think with a security symbol beside it) and a message Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropraite permission to access this item. What do I do??
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2013
admin's Avatar
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2006
Location: Montana
Posts: 121
admin has disabled reputation
Default

That typically means that the path to the original application is lost. You should have a copy of the icon in your menu. Go to the Windows start button and drop down the menu and choose the program - Turbotax 2012. Does it run? If it does, you're fine and all you need is to either create a new icon that points to the program or fix this one. If Turbotax doesn't run it could mean that the program is no longer on the machine or there are other problems.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump