PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
HELP! No device drivers found - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Installation Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-18-2009
heyguys heyguys is offline
neophyte
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
heyguys is on a distinguished road
Default HELP! No device drivers found

Hi I just got a new system fresh everything.

LG GH22NP20 Black DVD RW 22x8x16 IDE
West digital Caviar black 500gb 7200rpm 32mb dual proc sata
gigabyte ma790x-ud40 atx am3
AMD phenom X2 550 black edition
gtx 260
Vista home premium 64




When I install vista I get passed the cd key blah blah, I get to the "Where do you want to install windows?" and at the bottom it says "No drives found. Click load driver to install a mass storage" I do that, I put my mobo disc in and I literally went through every folder and file to install a driver; raid, sata, ide nothing does anything it just installs and still says "No drivers found click load driver to install a mass storage" and when I try to format C drive it says "cannot format c drive check to make sure plugs are in correctly which i did and to disable read only which i dont know how", can someone please help me fast it would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BITS will not start: Error 2 file not found dlaw86 Vista Help Forum 0 10-15-2010 02:38 PM
Help REquested OS not found! theycallmeasloth Vista Help Forum 0 08-27-2010 07:17 AM
Found new hardware lotstodo Vista Hardware Forum 1 09-15-2008 06:36 AM
Explorer favorite files not found Brudy Vista Help Forum 3 01-25-2008 01:28 AM
still havent found a solution Rainey Vista Networking Forum 3 07-03-2007 10:31 PM