PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
Sound Problems!! - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista A/V Forum » Vista Audio
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-02-2009
reidm999 reidm999 is offline
neophyte
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
reidm999 is on a distinguished road
Default Sound Problems!!

I recently did a full system restore and now i don't have any sound...I tried updating audio drivers and when that failed i deleted them and just reinstalled the audio drivers and I still can't get any sound...Any help would be greatly appreciated!

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problems chanveil Vista A/V Forum 0 06-03-2011 02:43 AM
Sound recording problems natsopaani Vista Help Forum 2 04-17-2009 08:25 AM
sound Lois1022 Vista Audio 2 01-03-2009 04:41 PM
More and more sound problems. Sinister Paranoia Vista Hardware Forum 1 12-15-2008 03:59 PM
Sound problems AceDaPig Vista Audio 1 08-18-2007 10:12 PM