Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » Vista Help Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-17-2007
ben1990 ben1990 is offline
neophyte
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
ben1990 is on a distinguished road
Exclamation explorer.exe not working on startup

recently, i have been unable to load vista correctly, and, on startup, all that appears is a black screen and my "documents" folder.

the file "explorer.exe" appears to be the issue, and i can successfully load this by simply double-clicking it in the "C:\Windows" directory

i am annoyed with having to do this <I>every</I> time i start my computer, and have tried anti-virus 7 anti-spyware programs (which, embarrassingly, came up with a number of infections between them), but it seems that it is not a virus or an infection

although, it may be the after-effect of a virus that my A/V program didn't pick up



The Anti-Virus program used was Avast 4.7 Professional
The Anti-Spyware program used was Spybot S&D 1.4
Both are fully updated

can anyone help me?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
explorer.exe at 50% Supish Vista Malware Forum 6 02-17-2009 01:10 AM
setup.exe has stopped working hoodedperson70 Vista Help Forum 0 12-16-2007 07:49 AM
Explorer.exe is using more and more ram Prophesier Vista Help Forum 0 07-12-2007 06:48 PM
Explorer.exe keeps crashing :-( HeWhoWas Vista Help Forum 0 06-10-2007 11:31 PM
Need to authorize to run startup.exe S31Ender Vista Help Forum 2 04-20-2007 01:49 PM