PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3

PHP Warning: mysql_query(): Access denied for user 'vhelpf'@'localhost' (using password: NO) in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 2

PHP Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ..../includes/class_postbit.php(265) : eval()'d code on line 3
IE7 shows internt/protected mode off - Vista Help Forum

Go Back   Vista Help Forum » Windows Vista » General Vista Discussion
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-09-2012
dvtrv's Avatar
dvtrv dvtrv is offline
neophyte
 
Join Date: Aug 2012
Location: Manchester, England
Posts: 4
dvtrv is on a distinguished road
Default IE7 shows internt/protected mode off

IE7 shows internt/protected mode off despite ticking the box in tools, internet options, security.

I am working on a Vista Home premium dell inspiron 1525 laptop with Intel Pentium dual core with 103gb free of 232gb c drive.

Please can anyone help me?

thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2012
admin's Avatar
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2006
Location: Montana
Posts: 121
admin has disabled reputation
Default

Is the User Access Control turned on for the laptop?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2012
dvtrv's Avatar
dvtrv dvtrv is offline
neophyte
 
Join Date: Aug 2012
Location: Manchester, England
Posts: 4
dvtrv is on a distinguished road
Default

No it's turned off
Reply With Quote
  #4  
Old 08-11-2012
admin's Avatar
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2006
Location: Montana
Posts: 121
admin has disabled reputation
Default

I'm pretty sure that is your problem. I think you need to have UAC turned on in order for protected mode to work.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-11-2012
dvtrv's Avatar
dvtrv dvtrv is offline
neophyte
 
Join Date: Aug 2012
Location: Manchester, England
Posts: 4
dvtrv is on a distinguished road
Default

Ah nice one.
I would never have guessed this could be the issue.

Thank you so much.

I had to re-install Google chrome afterwards and tweak around with having a web page open to make it worked when I pressed on a link in an email.

Cheers!!
Reply With Quote
  #6  
Old 06-15-2013
lindamartin lindamartin is offline
neophyte
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
lindamartin is on a distinguished road
Default

hi, it maybe because you would have kept the anti virus off. Try to navigate it and click on 'switch in firewall'. What antivirus software do you use by the way?
Reply With Quote
  #7  
Old 06-15-2013
dvtrv's Avatar
dvtrv dvtrv is offline
neophyte
 
Join Date: Aug 2012
Location: Manchester, England
Posts: 4
dvtrv is on a distinguished road
Default

I am trying to unsubscribe from this thread but cannot find out how to.

Please help me.

Thank you
Reply With Quote
  #8  
Old 06-19-2013
admin's Avatar
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2006
Location: Montana
Posts: 121
admin has disabled reputation
Default

Use the thread tools dropdown at the top of the thread.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Browse photos shows deleted pics DaveMannix Vista Help Forum 1 01-17-2011 06:09 PM
ALL folders are write protected in Vista business Tharayman Vista Help Forum 0 11-11-2009 08:06 AM
IE7 32 bit won't work only IE7 64 bit jmichael Vista Help Forum 1 06-11-2009 01:58 PM
My ASDL Modem/Router shows as my Server Topshed Vista Networking Forum 2 12-17-2008 10:06 PM
Vista Boots, Shows Logo Then Nothing?! dimzim Vista Help Forum 1 12-31-2007 09:30 AM